LAX

Engang var det egentlig LAX og MAX, der fortalte livets gang i lidenlund, og som regel var de ret uvenner og kunne såment også være i direkte kamp med hinanden. Med tiden bliv de to så gode venner, at MAX blev mere og mere usynlig, og findes næsten ikke mere.

Men LAX - det kræ - lever i bedste velgående og fortæller - både om politiske holdninger, kropsholdninger og gerne små spidsfindigheder.
LAX optræder både i mine malerier, på grafik og med tusch.
Når LAX føre sig frem i ler er det med englevinger og med citroner og slænger sig som regel veltilpas.
LAX har en særdeles god veninde - Kvinden Vola - der optræder i mange afskygninger, i mine forskellige udtryk.
LAX viser sig ikke i mine landskaber, som jeg sidder i naturen og arbejder med, jeg elsker havet, klitter og lyngbeklædte bakker og det særlige lys det giver når himlen er gråblå og dramdisk, der er intet, som farverne på havet og en moden kornmark eller senneps mark under en sådanne himmel.

Maleri: Mest arbejder jeg på lærred og med akrylmaling, men når jeg sidder ude og den friske luft fortrænger terpentindampen, er det vildt dejligt at få gang i oliemaling.

Grafik: Koldnålsraderinger på kobber er skønt, men kræver kræfter, jeg ikke har, så med tiden er det hovedsalig højtryk, jeg arbejder med. Valser og skabeloner og eksperimenter, det er skønt, og så fyldes mit atelier med tørresnore, hvor alle mine grafikstykker hænger til tørre i 2 måneder, alt i medens, jeg i tiden frydes over min egen kunst.

Tusch, tegning, collage, ler, syning og meget andet arbejder jeg med. Jeg sidder temmelig meget, men sjældent uden at have noget i hænderne. Punk til alle årstider, det er sjovt og herligt.
 
LAX LAX & Mig MIG