MIG SELV:

CV - har jeg alle dage synes var tåbeligt, hvilken forskel gør det for folk, som kan lide min kunst, at jeg har gået 4 år på Grafisk Skole i Århus og fået 13 i linjefaget Billedkunst fra Silkeborg Seminarium, og hvor jeg i øvrigt har lært diverse, eller hvor jeg har udstillet. Selv er jeg meget stol over, at jeg trods elendigt helbred har opnået en masse, som jeg med mine 61 år kan se tilbage på med tilfredshed.

Jeg har lavet 2 Højtidsporte til Voel og Svostrup Kirker og anden kirkekunst. Udsmykningsopgaver, udstillinger her og der og rigtig mange steder i Kunstforeninger, Gallerier og på virksomheder, hospitaler og på Rådhuse i Danmark, Tyskland ja selv i Bulgarien på en censurerede udstilling for humoristisk kunst, samt andre censurerede udstillinger. Under tilblivelsen af forestillingen "Grauballemandens Drøm" tegnede jeg alle kostumer og scenografi og var hermed med til formuleringen af den stort opført forestilling med ca. 200 medvirkende fra lokalsamfundet.

I en lang årrække har jeg været medlem af Erhvervsklubben for Silkeborg-Voel Håndbold og BSV Elitehåndbold, hvilke har betydet, at jeg har givet et utal af værker til unge håndboldspillere, som om ikke andet så senere i deres liv, vil sætte pris på, den kunst de har fået. Adskellige år har jeg været medlem af Grafisk Værksted Silkeborg og haft Åbne Atelierdøre i omkring 15 år - dertil har jeg været aktiv frivillig for Kunsten og Kulturen i Gjern og Silkeborg Kommuner. Været medlem og flest år som formand for Billedkunstsamrådet og her været drivkraften for at en masse spændene og store udstillinger blev til noget, f.eks. Silkeborg Udstillingen, 5 Berlinske Kvinder, kunstnere fra Kalmar Kunstmuseum i Sverige og Wismar i Tyskland, for unge kunstnere på vej, internationalt anerkendte danske kunstnere, samt andre spændene projekter. Jeg har været med til at etablere Silkeborg Kulturråd og været i det efterfølgende i 2 år. I 2005 modtog jeg Gjern Kommunes Kulturpris . Er dejligt gift med Søren, vi har 3 skønne unger og et skønt barnebarn. Italiensk forsøger jeg stadig af lære, og elsker også katten Ivan den Grusomme. Nå ja, hvis nogen vil vide mere og mere konkret, er man altid velkommen til at kontakte mig, som man også altid er velkommen i mit dejlige grønne atelier

"Her ligger flinkeskolen"
 
LAX LAX & Mig MIG